Bosch Car Service MenuBosch Car Service Fiësta Wij doen alles voor uw auto Ga naar inhoud
Home > Occasions Soest

Bosch Update Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en meld u nu aan voor de Bosch Update nieuwsbrief:

 

Bosch Car Service Fiësta
Korte Brinkweg 36
3761 EE Soest

Telefoon:035 - 60 16 215
 
Home » Occasions Soest Bel nu » 035 - 60 16 215

Occasions Soest

Voor uitstekende occasions in Soest gaat u naar Autobedrijf Fiësta. Wij bieden u altijd een zeer variërend en uitgebreid assortiment tweedehands auto’s. U bent van harte welkom aan de Korte Brinkweg 36 om een kijkje te nemen tussen onze occasions en een rondje Soest te rijden om de auto van uw keuze uit te proberen. Uiteraard zijn onze medewerkers er om u optimaal te adviseren en te informeren over de gebruikte auto’s die wij u te bieden hebben.

Online aanbod occasions in Soest

Heeft u geen zin om alle autobedrijven af te rijden tijdens uw zoektocht tussen alle occasions in Soest? Heel begrijpelijk! Daarom vindt u alle occasions die wij in onze garage hebben staan ook op onze website, inclusief alle informatie over de auto’s. Heeft u tussen onze modellen een auto gevonden die aan uw wensen en behoeften voldoet, dan bent u uiteraard van harte welkom een vrijblijvend proefritje te komen maken. Wij zijn lid van de Bovag, waardoor u altijd van uitstekende garanties profiteert.

Contact

Kom onze occasions in Soest bekijken aan de Korte Brinkweg 36 of bekijk alle auto’s die wij hebben staan online. en bieden u extra garanties en zekerheid door ons Bovag-lidmaatschap. Hiermee heeft u bij een tweedehands auto boven de 4.500 Euro automatisch een half jaar Bovag garantie. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of advies. Bel dan naar 035 – 60 16 215, vul ons online contactformulier in of mail naar info@fiesta-soest.nl.


Interessant? Deel deze pagina

Contactformulier

Bosch Car Service Fiësta

Korte Brinkweg 36
3761 EE Soest

Telefoon:035 - 60 16 215


Online afspraak maken

Nationale Auto Kaart
Naar Nationale Auto Kaart
Landkaart

BoschCarService.nl

Klik op de kaart om naar de Bosch Car Service website te gaan.

Naar BoschCarService.nl
Mobiliteitsgarantie

Wist u dat

U bij Autobedrijf Fiesta Pechhulp kunt afnemen voor slechts €34,50 per jaar?

Meer informatie