Bosch Car Service MenuBosch Car Service Fiësta Wij doen alles voor uw auto Ga naar inhoud
Home > Garage Soest

Bosch Update Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en meld u nu aan voor de Bosch Update nieuwsbrief:

 

Bosch Car Service Fiësta
Korte Brinkweg 36
3761 EE Soest

Telefoon:035 - 60 16 215
 
Home » Garage Soest Bel nu » 035 - 60 16 215

Garage Soest

Zoekt u een Bovag-erkende garage in Soest waar uitsluitend goed getrainde medewerkers aanwezig zijn? Dan bent u aan het juiste adres bij Autobedrijf Fiësta. Alle monteurs van onze garage volgen trainingen bij het speciale Bosch Trainingscentrum, zodat zij altijd optimaal op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op autogebied. Hierdoor kunnen zij u altijd op kwalitatief hoogwaardige wijze van dienst zijn in onze garage in Soest.

Diensten van onze garage in Soest

Voor de meest uiteenlopende diensten op het gebied van auto’s bent u bij onze garage in Soest aan het juiste adres. Zo kunt u bij onze garage terecht voor autobanden, winterbanden, reparaties en onderhoud, maar ook voor APK keuringen, het vullen van uw airconditioning en de opslag van zomer- en winterbanden bent u van harte welkom bij onze garage. Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in de verkoop van de meest uiteenlopende merken en modellen auto’s, zowel gebruikt als nieuw.

Contact

Voor meer informatie over alle diensten en mogelijkheden van onze garage kunt u onze website raadplegen. Uiteraard kunt u ook altijd een bezoek brengen aan onze garage in Soest, aan de korte Brinkweg 36. Indien gewenst kunt u online een afspraak maken voor diverse werkzaamheden aan uw auto. U kunt contact met ons opnemen door te mailen naar info@fiesta-soest.nl, te bellen naar 035 – 60 16 215 of door gebruik te maken van het contactformulier op de website.


Interessant? Deel deze pagina

Contactformulier

Bosch Car Service Fiësta

Korte Brinkweg 36
3761 EE Soest

Telefoon:035 - 60 16 215


Online afspraak maken

Nationale Auto Kaart
Naar Nationale Auto Kaart
Landkaart

BoschCarService.nl

Klik op de kaart om naar de Bosch Car Service website te gaan.

Naar BoschCarService.nl
Mobiliteitsgarantie

Wist u dat

U bij Autobedrijf Fiesta Pechhulp kunt afnemen voor slechts €34,50 per jaar?

Meer informatie